Welkom op mijn site

dank woord

Het einde van het seizoen is voorbij, en voor mezelf is dit laatste jaar een mooi jaar geweest! Daarom dank ik Kurt Van De Wouwer en zijn gans team, verzorgers, mecaniekers voor de afgelopen vier jaar die ik heb mogen mee maken. Want zonder hen hadden we dit alles niet kunnen realiseren! Ik heb er vier geweldige jaren gehad en heel wat kansen gekregen om dit voor elkaar te krijgen! Mijn dank gaat ook uit naar lotto cycling talent, ook zei hebben er toe bijgedragen dat ik zo ver ben mogen komen in elke prestatie die ik heb geleverd! En vooral niet vergeten mijn trainer Wim Van Hoolst, voor alle steun en begeleiding!

Een nieuw doel staat nu voor de deur! Heb een profcontract bij Topsport Vlaanderen, en ik hoop daar mijn resultaten die ik het afgelopen seizoen heb behaald proberen te evenaren en zelfs te verbeteren! Het is een hele nieuwe stap! En ik kijk er dan ook met volle overtuiging naartoe!

Ook bedank ik van harte mijn supporters die alle weken hun steun geven om deze mooie resultaten te behalen! Sommige supporters steeds mee op pad, met andere die in gedachte steeds me steunen! Ik hoop jullie volgend seizoen ook mooie momenten te bezorgen, en hoop jullie ook op koersen weer is tegen te komen! En ook aan iedereen een voorspoedig en gezond 2016.

 Hier enkele foto's         1  2   3

                                

Groeten Kenneth